lunes, 3 de enero de 2011

¡Mag Lari!

http://www.teatrebcn.com/2008/07/02/mag_lari.html


El seu nom és Josep M. Lari, nascut a Barcelona el 10 de desembre de 1973, fill de pare pediatre i mare pintora, i germà de la Montse i el Marc.
Als setze anys es va començar a aficionar a la Màgia arran d´un llibre que per Sant Jordi li van regalar els seus pares (Secretos de Magia Potagia de Juan Tamariz: molt perillosa la seva lectura, podeu acabar fatal...). Tot i amb això ja montava actuacions màgiques de petit, tallant madelmans per la meitat i fent desaparèixer Clics de Famòbil.
Va estudiar Filologia Catalana mentre feia teatre i aprenia màgia a la societat de mags de Barcelona, llegint llibres i practicant dia i nit amb companys mags d´aquells que et saluden dient: "agafa una carta!"
Va montar un duet màgic amb en Xavier Viussà i es feien dir "Mag & Mag", però el col·lega se´n va anar a fer la mili i no va tornar (per cert Xavi si llegeixes això truca´m un dia, ok?) Després va fitxar a la Secundina (una actriu super bona que ara està a La Cubana i que es diu Meritxell Huertas): una partenaire com n´hi ha poques.
Amb ella comença a fer Màgia sense parar, montant números còmics, tots amb projecció internacional, sortint per la tele (fins i tot a la Mari Pau), guanyant premis, coneixent mags de tot el món, etc...
http://agendaemav.wordpress.com/author/agendaemav/page/3/
Després es van trobar a en Ramon Teixidor al Llantiol de Barcelona i junts es posen a treballar en l´espectacle "Chanson d´Amour", que mai no van poder estrenar degut a la mort d´en Ramon (de tota manera no se sap mai...) Ara treballa sense partenaire, cosa que agrada molt a totes les seves fans i fa bolos a tort i a dret.
Total, que porta deu anys currant i que, segons la seva àvia, és el millor, digui el que digui el Màgic Andreu.



Ésta entrada va dedicada a mi amiga Lai, gran seguidora, fan y amante (secreta) de éste genial mago. Para su cumple (bueno, 3 meses después de él) la lleve al teatro para que viéramos el último espectáculo del mago en Barcelona. Nos lo pasamos genial y a ella la sacó para hacer un truco, le dijo que le quería tres veces y se metió con ella unas cuantas más. También un año antes habíamos tenido el placer de verlo en la "festa dels súpers", aunque en aquella ocasión no nos hizo ni caso nosotras no paramos de gritarle "guapo". Puedo decir que me encantan los espectáculos del Mag Lari, por los trucos, la música y los buenos chistes (o tan malos) que hacen que no pares de carcajear durante una hora y media. Para acabar os he de confesar que el dinero que me gasté fue una buena inversión de carcajadas, agujetas en la barriga y de gran satisfacción por hacer feliz a mi maravillosa amiga.

¡^^ Besos!

1 comentario: